Нема производи во вашата кошничка.

Клуб 5*
  • 100% Безбедно купување
  • Вистински избор
  • Плаќање на рати

Контактирајте нѐ на:

Студио Модерна Дооел Скопје
Костурски Херои 38
1000 Скопје
Македонија

тел: 02 3094 550, 02 3094 557

Електронска пошта: info@bidifit.com.mk