Нема производи во вашата кошничка.

Клуб 5*
  • 100% Безбедно купување
  • Вистински избор
  • Плаќање на рати
Флексибилност и баланс

Флексибилност и баланс

Засилете го вашето тело и стабилност со помош на Bidi Fit фитнес апаратите за постари лица. Подобрете ја вашата сила, координација и баланс со едноставни вежби кои може д аги правите во вашиот дом, без да им создавате притисок на зглобовите.
Подреди според Купувајте според

3 производ(и)

Затворете
по страница

Табела Листа

3 производ(и)

Затворете
по страница

Табела Листа