Кошничка за купување

Во моментов е празна!

tooltip after the triger
LA right banner 1

Плаќање на рати

Mожете да плаќате на рати, со кредитна картичка, според договорот кој го имате со банката.

15 дневна гаранција

Доколку не сте задоволни од нарачаниот производ, вратете го во рок од 15 дена, неотпакуван и некористен.

Достава / испорака

Нарачаните производи ги плаќате при приемот, а ќе Ви бидат испратени по една од поштенските служби.
Бесплатен е-магазин
Добивај совети, статии, вежби и најдобри фитнес понуди - во Инбокс!
Пријави се!
Најнови статии
Gymbit Speed Abs - Фитнес реквизит
2.490,00 Ден.
Leg Magic X - Фитнес справа
5.990,00 Ден.
2.990,00 Ден.
Hot Shapers Shirt - Mаичка
1.290,00 Ден.
790,00 Ден.
Crosstrainer - Елиптичен велосипед
11.990,00 Ден.
9.990,00 Ден.
Сет за вежбање
1.390,00 Ден.
990,00 Ден.
Door Way Gym – Фитнес реквизит
1.990,00 Ден.
990,00 Ден.
Чоколаден шејк
1.980,00 Ден.
590,00 Ден.
Hot Shapers - Хеланки за слабеење
2.490,00 Ден.
1.990,00 Ден.